aaa

5 Şubat 2013 Salı

Victoria 2 İnceleme

Tür:Gerçek Zamanlı Strateji 
Platform:PC  
Grafik:100/-
Ses:100/60
Oynanış:100/65
Yapım:Paradox Interactive
GENEL:100/75

 
2010 yılında piyasaya sürülen Victoria 2 adlı gerçek zamanlı strateji oyununun "A House Divided" isimli birde ekpaketi bulunmaktadır.Oyunda 200'den fazla oynanabilir ülke bulunmaktadır.

1836-1936 yılları arasında geçen oyunda seçtiğiniz ülkenin iç politikalarını,dış ticaretini vs. her şeyini yönetebiliyorsunuz.Oyunun bu daldaki oyunlardan ayrılan en büyük özelliği sanayileşme ve kalkınma alanında oyuncuya geniş seçenekler sunması olmuş.Özellikle fabrika kurma ve işçi ilişkileri oyunda çok önemli bir yer tutuyor.Oyunda dünyada olan 8 büyük güç var ve sizin amacınız en büyük güç olabilmek ve bunun içinde iyi bir prestije,sanayi açısından gelişmişliğe ve güçlü bir orduya ihtiyacınız var.

Gerçek zamanlı strateji oyunları arasında önemli bir yere sahip olan Victoria 2 oyununu oynayabilmek için öncelikle buna benzer diğer oyunlara biraz aşina olmanız gerekiyor yoksa başlangıçta sıkıntı çekebilirsiniz.Gerçi bu oyun için Paradox güzel bir öntanıtım bölümü hazırlamış olsada yinede yeterli gelmeyebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder