aaa

16 Şubat 2013 Cumartesi

Oyun - Football Manager Handheld 2013 (FM Handheld 2013 - APK+DATA)


Football Manager Handheld 2013, başta futbol severler olmak üzere milyonlarca spor tutkunun her yıl merakla beklediği ve uzun süre üzerinde kafa yorarak oynadıkları futbol menajerlik oyununun Android sürümü.
   
İçinde Türkiye Ligi olmamasına ve Türkçe dil seçeneği bulunmamasına rağmen birçok kullanıcının tercih ettiği Football Manager Handheld 2013, teknik direktörlük heyecanının hemen her yerde yaşanmasını sağlıyor. Lisanslı oyuncuların ve takımların meydana getirdikleri organizasyon oyundaki heyecanı gerçekçi kılıyor.
   
14 ligin yer aldığı oyunda kendi taktiğinizi belirliyor, oyuncularınızı yönetiyor ve transferler yaparak takımınızı güçlendirebiliyorsunuz.
Benimde hem PC platformunda hemde Android telefonumda severek oynadığım ve vazgeçemediğim FM 2013 ile futbol aynı zamanda ingilizce bilginiz artacaktır.
   
APK LİNKİ
DATA LİNKİ
!!! KURULUM !!!
1. APK ve DATA dosyalarını indirin.
1.1. DATA ile uğraşamam diyenler sadece APK'yı indirip DATA dosyasını kendileri oyunu açtıklarında indirebilirler. Bu işlem için Wi-Fi şeklinde internet önerilir.
1.2. Eğer imkanınız varsa DATA dosyalarını kendiniz indirmeniz önerilir.
1.3. Eğer DATA dosyalarını kendiniz indirecekseniz; APK'yı yükleyip oyunu açın, karşınıza çıkan pencerede "Large Files" yani soldakini seçin ve indirmesini bekleyin.

2. DATA dosyasını .zip'ten çıkarın.
3. Zip'ten çıkarmış olduğunuz klasörü telefonunuzun hafıza kartına (sdcard/ ) atın.
4. APK dosyasını yükleyin.
5. Oyunu çalıştırın.
6. İyi Eğlenceler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder