aaa

7 Mayıs 2013 Salı

Oyun - Virtua Tennis™ Challenge (APK+DATA)


Sega'nın insanlığa armağanı Virtua Tennis Challenge! 

Daha once Virtua Tennis serisini bilgisayarda yada konsollarda oynamış olanlar için diyebilirim ki oynarken aldiginiz keyifi cihazınızla oynarkende kesinlikle alacaksınız. Oyunumuzda kah turnuvalarda sert zeminden toprak zemine, kah antreman kısmında uçan balonların peşinde kah multiplayer modunda dünyanın dört bir yanındaki tenis severlerin peşinde koşturup duruyoruz.


Turnuva modunda, hemen afilli bir oyuncu yaratip sıfırdan tenis kariyerimize başlıyoruz. Kazandığımiz maçlarlada hem para, hem tecrübe kazanıp daha büyük turnuvalarda daha büyük oyunculara karşı oynuyoruz. Multiplayer modunda ise ya internet üzerinden yada bluetooth üzerinden başka oyuncularla oynama fırsatı buluyoruz. Çetin maçlara sahne olan modda can sıkıcı olan tek şey ise tekrarların ve sinematik görüntüleri izlemek zorunda kalmamız.


 

Oyunun grafikleri tek kelimeyle muhteşem. Bir tenis kortunda bulunan tüm ayrıntılar eksiksiz olarak aktarılmış. Farklı zeminlerde topun hareket etmesi gerçeğine uygun şekilde yansıtılmış. Seslerde gayet başarılı. Oyundaki tek eksik malesef oyuncu lisansların alınmamış olmaması. Kaynak: forum.donanimhaber.com


 
APK LİNKİ


DATA LİNKİ

!!! KURULUM !!!
1. APK dosyalarından istediğiniz birini ve DATA dosyasını indirin.
2. DATA dosyasını .rar'dan çıkarın.
3. .rar'dan çıkarmış olduğunuz klasörü telefonunuzda "Android/obb" içerisine atın.
4. APK dosyasını yükleyin.
5. Oyunu çalıştırın.
6. İyi Eğlenceler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder