aaa

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Oyun - Real Football 2013 (APK+DATA)


Ücretsiz futbol simülasyon oyunu RF13, en yeni sürümü yepyeni hareketlerle birlikte yine ortalığı sallamak için karşınızda.
En gerçekçi ücretsiz futbol simülasyon oyununda yer al ve sahaların en iyisi olduğunu göster. Kulübün tesislerini geliştirerek, yeni elemanlar alarak, sponsor ile anlaşarak şampiyonlar dolu takımını güçlendir.
Oyun kapak yıldızı Falcao gibi futbol şampiyonlar arasına katıl ve sahalara in. SEN FUTBOLSUN, SEN REAL FOOTBALL'SUN!

KULÜBÜNÜ ZİRVEYE TAŞI
Lig ya da kupa maçları boyunca takımını sahada kontrol et. Çaylak bir takımla başlayacaksın, en üst lige çıkmak için oyuncularının becerilerini artırman gerekecek, ayrıca şampiyonluk ve kupa için dünyanın en iyi dünya takımlarıyla mücadele edeceksin.
DAHA GERÇEKÇİ OLAMAZ
Ücretsiz oyun Real Football'da ilk kez 3000 futbol yıldızının ismi ve portresi, resmi FIFPro lisansı sayesinde oyunda yer alıyor. Ayrıca güncellemeler ücretsiz oyunu en yeni transferlere ve lig programına göre yapılandırıp güncelliğini korur.
   
KULÜBÜNÜ GELİŞTİR
Oyunda Avrupa takımları, dünya en iyi takımları en modern tesislere sahip. İyi bir fantezi futbol menajeri olabilirsin. Oyuncularının antrenman sahalarını geliştirip onların fiziksel, teknik ve taktik becerilerini artırabilir böylece gerçek bir menajer gibi onları formda tutabilirsin. Stadyumunu genişleterek içini dükkanlarla doldurabilir, ünlü markalardan sponsorluk alabilir, daha fazla para kazanabilir ve daha çok hayran toplayabilirsin.
GERÇEĞE EN YAKIN DENEYİM
Kusursuz ve gerçekçi grafikler oyun boyunca futbolcuları ekrandan çıkarıp karşına dikecek. Geliştirilmiş yapay zeka ve 700 hareket yakalama animasyonu sayesinde özel efekt ve ara sahnelerle bezeli oyunu TV kalitesinde deneyimleyeceksin. Sanki gerçek bir futbol maçı seyrediyor gibi hissedeceksin.
RF13, lig ya da kupa şampiyonası kazanabileceğin ücretsiz bir spor simülasyon oyunudur. Dünya şampiyonlar ile oynayabilir, bir takımın menajeri olabilirsin. Senin için gerçekçi ve ücretsiz bir fantezi simülasyonu hem de kapsamlı bir menajerlik oyunu getirdik, aradığın her şey bu oyunda.
   
APK LİNKİ
DATA LİNKİ
!!! KURULUM !!!
1. APK ve DATA dosyalarını indirin. 
1.1. DATA dosyalarının aynı klasörü indiğinden emin olun.
2. APK dosyasınıda hafıza kartınızda herhangi bir yere atın.
3. APK dosyasını yükleyin ama oyunu çalıştırmayın.
4. İndirdiğiniz data dosyalarının uzantısı .001, .002, .003, .004 şeklinde olacaktır. Bu dosyaları .rar'dan çıkarabilmek için HJ Split programına ihtiyacımız var. Buraya tıklayarak HJ Split programını indirin ve bilgisyarınıza kurun. Programı açın JOIN'e tıklayın Input File'a sonu 001 olan dosyayı seçin. Output bölümüne ise dosyaları çıkarmak istediğiniz klasörü seçin.(HJ-Split Nasıl Kullanılır? Videolu Anlatım)
5. .rar'dan çıkartmış olduğunuz klasörü"SDCard/Android/obb" kısmına atınız.
5.5 Oyunu ilk çalıştırdığınızda internete bağlı olun. Diğer oynayışlarınızda internet gerekli değil.
6. Oyunu çalıştırın.

7. İyi Eğlenceler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder