aaa

5 Nisan 2013 Cuma

Star Wars 1313 Yapımcı Aranıyor!



LucasArts,Disney
Geçtiğimiz günlerde çıkan Disney'in LucasArts'ı kapatma haberioyun piyasasında bomba etkisi yarattı. Bugüne kadar nice kaliteli oyunu, endüstriye kazandıran LucasArts, Disney'in aldığı karara göre artık oyun geliştiremeyecek. Ancak bu haber kafalardaki bazı soru işaretlerini giderme konusunda şimdilik yetersiz vaziyette. Örnek olarak geçtiğimiz E3'te gösterilen ve insanların ilgisini üstüne çeken Star Wars 1313 gibi yapımlara ne olacağı sorusunun cevabı henüz netlik kazanmış değil.




Oyuncuların merakla beklediği Star Wars 1313 için Disney tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak LucasArts'ın bir temsilcisi konu hakkında GameInformer'a konuşarak akıllardaki soru işaretini kısmen de olsa giderdi.
Star Wars 1313'ün oyuncular üzerinde oldukça iyi bir izlenim bıraktığını söyleyen LucasArts yetkilisi, projenin oldukça iyi bir geliştirme sürecine sahip olduğunu belirtti. Bunun dışında henüz duyurulmamış birkaç oyunun da yapım aşamasının sıkıntısız geçtiğini söyleyen yetkili, bu oyunları çıkarmak için farklı iş modelleri arayışında olduklarını söyledi.
Hala oyun endüstrisine inandıklarını belirten LucasArts yetkilisi, Star Wars 1313'ü bir şekilde çıkarmak istediklerini bunun için dışarıdan farklı firmalarla çalışabileceklerini belirtti.
Anlayacağımız arkadaşlar LucasArts, Star Wars 1313'ü çıkarmak istiyor, ancak bunun için projeyi kendilerinden devralarak ilerletecek bir iş partneri arıyorlar. Umalım da bu partneri bulsunlar ve Star Wars 1313 beklendiği gibi karşımıza çıkmayı başarsın. Yoksa yıllar sonra çıkacak başarılı bir Star Wars oyunuolma potansiyeli yüksek bir yapımın heba olmasını görmek, eminim ki tüm oyuncuları üzer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder