aaa

1 Nisan 2013 Pazartesi

Oyun - Rescue Roby HD (APK)


Roby adlı bir robota yardım ettiğimiz Rescue Roby , eğlenceli birbulmaca oyunu. Bölüm tasarımları ile Cut the Rope'u anımsatan bir oyun.

 

Zeka ve bulmaca oyunları kategorisindeki Rescue Roby'de robot Roby'nin hedeflenen kutuya girmesini sağlıyoruz. Çeşitli platformlar üzerine dizilmiş kutuları yok edip Roby'i hedefteki kutuya ulaştırmalıyız. Ancak burada zekanızı kullanmanız gerekiyor. Zira yanlış hamleleriniz sonucu Roby yere düşerse oyun sonlanıyor.

 

Rescue Roby'de bölüm içinde toplanabilir anahtarlar var. Bu anahtarları ne kadar çok toplarsanız bölümü o kadar iyi derece ilebitiriyorsunuz.

Oyunda 4 dünya bulunuyor, bu dünyalar kendi içlerinde 20 adet bölüm içeriyor. Ancak diğer dünyaları açabilmek için yeterli sayıda anahtar toplamalısınız.

Rescue Roby'nin grafikleri vasat seviyede. Özellikle Roby'nin düşmesi gereken kutu çok kötü görünüyor. Genel olarak da grafik kalitesinin düşük olduğunu belirtmek gerek. Ancak renk paletleri ve güzel bölüm tasarımları sayesinde grafiksel açıdan az da olsa kurtarıyor kendini.

Roby'nin çıkardığı sesler, kutuların etkileşim sesleri, bölümün sonunda çıkan vincin sesi.. Yani ses efektleri oldukça başarılı. Rescue Roby'nin uzun ve dinlendirici bir müziği var. Genel olarak başarılı olan ve müziği çok beğenilen bu oyunu, bulmaca oyunu sevenlere öneriyorum. Kaynak:SDF

 
APK LİNKİ

ALTERNATİF LİNKLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder