aaa

26 Ocak 2013 Cumartesi

Oyun - Defense Zone 2 HD (Full APK + DATA)

Defense Zone 2 HD Android kule savunma oyunları içerisinde en çarpıcı ve en etkileyici olan oyunlardan biri. Oyuna 1. versiyonuna göre daha çekici seviyeler, yeni silahlar, yeni düşmanlar ve daha çok aksiyon ve bol hareket eklenmiş. 


Defense Zone 2' de zorluk seviyeleri her tip oyuncu için çok dengeli bir şekilde ayarlanmış. Sadece eğlenmek için oynamak isterseniz seviye olarak kolay veya orta düzeyi seçebilirsiniz. Beceri ve strateji yeteneğinizi denemek, test etmek isterseniz oyunu zor seviyede oynayabilirsiniz. Oyun dört farklı dili destekliyor. Tabi ki bu dört içerisinde Türkçe bulunmuyor ancak az veya orta seviye İngilizce bu oyun için yeterli. Desteklediği diller; İngilizce, Rusça, Fransızca ve Almanca.


Silah ve peyzaj türleri gibi daha çeşitli özellikler savaş taktikleri seçerken size büyük bir özgürlük veriyor. Savunmanızın etkili olduğundan emin olmak için doğru silahları seçmeli ve doğru pozisyonda olmalısınız. Hava destekleri ve çeşitli güç destekleri size avantaj kazandıracak ve oyunu oynarken sıkılmayacaksınız.

Defense Zone 2 HD - Trailer Videosu

Aşağıdaki linklerden istediğinizi indirerek oyunu telefonuzunda oynayabilirsiniz.

1. Defense Zone 2 HD v1.0.6 (Offline)

DATA Dosyası

2. Defense Zone 2 HD v1.1.4 (Online)

DATA Dosyası
Wi-Fi ile indirin.

v1.0.6 Kurulum:
- İndirdiğiniz data dosyalarının uzantısı .001, .002, .003, .004 şeklinde olacaktır. Bu dosyaları .rar'dan çıkarabilmek için HJ Split programına ihtiyacımız var. Buraya tıklayarak HJ Split programını indirin ve bilgisyarınıza kurun. Programı açın JOIN'e tıklayın Input File'a sonu 001 olan dosyayı seçin. Output bölümüne ise dosyaları çıkarmak istediğiniz klasörü seçin.
- .rar'dan çıkartmış olduğunuz klasörü telefonunuzun hafıza kartında "Android/obb/" kısmına atınız.
- APK dosyasınıda hafıza kartınızda herhangi bir yere atın.
- APK dosyasını yükleyin.
- Oyunu başlatın :).

v1.1.4 Kurulum:
- APK dosyasını indirin.
- APK dosyasını hafıza kartınızda herhangi bir yere atın.
- APK dosyasını yükleyin.
- DATA dosyalarının inmesi için Wi-Fi ile internete bağlı olun ve DATA dosyalarını indirin.
- Oyunun açılmasını bekleyin :).


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder