aaa

4 Ocak 2013 Cuma

Kaliteli Bir Türk Oyunu: MOUNT AND BLADE:WARBAND

   Bu oyun bir Türk firması tarafından yabancılarla ortaklaşa yapılmış bir oyun . Amacımız 1200 lü yıllarda hayali bir haritada,hayali devletlerle savaşarak tüm haritanın sahibi olmak.
   Oyunda ki devletler hayali ama başka devletlerden esinlenilmiş mesela oyunda'kergit devleti'var sanırım selçuklu devletininden esinlenilmiş ve ona göre askerleri,mimarileri vs. tasarlanmış.





   Oynanış'ı çok zevkli bir oyun hem yön oklarıyla kendi karekterinizi yönlendirirken hemde ordunuzu kontrol panelinden yönetebilyorsunuz. Oyunda pek çok savaş sahnesi var kale kuşatmalrı-savunmları,ormanlık alanlarda savaş,çöl de savaş...
   Oyunda birçok silah birimi var yay,kargı,kılıç,balta,kundaklı yay,mızrak...  Bu silahları kullanarak savaşabiliryorsunuz.
   Oyunda geliştikçe ordunuzu büyütüyorsunuz herhangi bir krallığa katılıp kont,lord ve ya derebeyi olabiliyorsunuz kaleleri feth edip kaleleri kendinize alıyorsunuz kalelerden gelen vergilerle daha çok zengin olabilyorsunuz. Eğer bir kralın emrine girmek istemiyorsanız kendi devletinizi kurup lordlarınızı toplayabiliyorsunuz...




   Eğer modern tüfekli,tabancalı oyunlardan bıktıysanız kendinizi orta çağdaki savaşlarda hissetmek istiyorsanız mutlaka bunu denemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder