aaa

4 Ağustos 2012 Cumartesi

Always Remember Me İnceleme

Tür:Visual Novel
Platform:PC
Grafik:100/-
Ses:100/-
Oynanış:100/-
Yapım:Fan Made
GENEL:100/80

Always Remember Me oyunu Visual Novel oyunlarının başarılı örneklerinden biri,oyunun daha hemen başında konu ilginizi çekecektir.Oyunda Amarantha isimli bir kızı yönlendiriyoruz.

Amarantha ve sevgilisi Aaron talihsiz bir motorsiklet kazası geçirirler ve bu kaza sonucunda Aaron'un hatıralarının bir kısmı silinir.Suçluluk duyan karakterimiz onu iyileştirmek için türlü yollar denemeye başlar.Ancak bu süreç içerisinde çalıştığı dondurmacıdaki başka bir çocuk ile de arası iyi olmaya başlar.Ayrıca büyük bir mağazada çalışan başka bir çocuk ile Aaron'un kaldığı hastahanedeki bir doktorda Amarantha ile yakınlaşır.

İşte artık bundan sonra kontrol bizdedir.Bu hikayenin nasıl gelişeceğine biz karar vereceğiz.Oyun boyunca para kazanabilir ve yeni kitaplar,giysiler vs. alabilirsiniz ve istediğiniz kişi ile vakit geçirebilirsiniz.Gerçek hayatta yapabileceğiniz çoğu ayrıntı düşünülmüş.Ayrıca oyunda moral ve enerji kavramlarıda var.Moraliniz ne kadar yüksek olursa yaptığınız aktivitede o kadar başarılı oluyorsunuz.Gayet keyifli bir oyun kısacası,denemenizi tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder