aaa

28 Temmuz 2012 Cumartesi

Might & Magic Heroes VI İnceleme

Tür:Sıratabanlı Strateji
Platform:PC
Grafik:100/65
Ses:100/60
Oynanış:100/65
Yapım:Black Hole Entertainment - Ubisoft
GENEL:100/60

2011 yılında piyasaya sürülen Heroes Might & Magic serisinin altıncı oyunu aslında benim bu seride oynadığım ilk oyun oldu.Daha önce hiç oynamadığım seriyi ilk kez altıncı oyunda denemek nasip oldu.

Oyunda babası öldürülen Duke Slava'nın şeytanlara karşı olan mücadelesine şahit oluyoruz.Slava'nın babası kardeşinin içine giren bir şeytan tarafından öldürülüyor ve bunun sonucunda topraklarına huzur getirmek için Duke Slava ve ordusu yola çıkıyor.Seyehatimiz boyunca diğer kuvvetleri ittifak yapabileceğimiz gibi yalnızda ilerleyebiliyoruz.Yolumuza çıkan askerleri grubumuza katarak dahada güçlenebiliyoruz,kaleler vs. fethederek buralardan ek asker elde edebiliyoruz.

İlk beş oyununu oynamayan birisi olarak direk altıncı oyundan başlamak biraz garip oldu.Oyunun oynanış tarzı King's Bounty'e benziyor,tıpkı o oyundaki gibi bir alanda sıratabanlı olarak askerlerimize komut verip savaştırıyoruz.King's Bounty oyununuda pek beğenmemiştim malesef bu oyunuda beğenmedim.Konusu çok basit ve sizi oyuna bağlayan hiçbir şey yok,sırf zaman öldürmek için oynanabilir ama keyif alacağınızı garanti edemem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder